Dansskola för barn och ungdomar mellan 7-12 år

Vanliga frågor och svar

Svar: Varje danscenter har sin egen anmälningssida. Du gör anmälan via följande länk:

Bliss 7-12 år

Svar: Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Tidigare elever erbjuds att fortsätta i klassen till nästa termin. Platsen måste bekräftas av beställaren inom utsatt tid. Annars förlorar eleven sin plats. Kursplatser släpps löpande från och med mitten av maj för höstterminens kursbokningar samt mitten av december för vårterminens kursbokningar.

Svar: När du bokar en kurs hos oss får du alltid Prova på med kvalitetsgaranti. Det innebär att våra kunder har möjligheten att prova på första lektionstillfället på terminen. Kursen betalas i förskott innan terminen startar. Är ni inte nöjda av vilken anledning som helst när ni provat första officiella lektionen på terminen, erbjuder vi avbokning med full återbetalning. Villkoret är att avbokningen sker på avbokningsformuläret via vår hemsida senast 24 timmar efter första kurstillfället på terminen.

Svar: Eleven behöver ha fyllt 7 år innan kursstart för att delta i en Bliss-grupp från 7 år. I resterande åldersgrupper vill vi att eleven ska uppfylla åldern för den åldersgrupp de deltar i under samma år som kursen pågår. Detta då programmen är utformade på ett pedagogiskt sätt för att passa de olika åldersgrupperna.

Svar: Vid bokning av våra kurser skickas en bokningsbekräftelse direkt till den angivna epostadressen. Väljs betalningsalternativet kortbetalning kommer en bokningsbekräftelse tillsammans med ett kvitto på er betalning. Väljs betalningsalternativet faktura kommer vi att skicka fakturan till angiven epostadress. Någon övrig kallelse sker inte.

Svar: Är kursen full kan eleven anmälas till reservplats. Att stå i reservlista är kostnadsfritt. Anmälan görs genom att fylla i vårt bokningsformulär under respektive ort. Blir en ordinarie kursplats ledig kontaktar vi reserverna i tur och ordning via angiven epostadress. Vid tilldelad kursplats krävs ett svar om deltagande inom 48 timmar. Därefter går platsen till nästa reserv på tur.

Svar: Vi har två terminer på ett läsår. En på hösten och en på våren.

Svar: Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal.

Svar: Ni behöver inte sjukanmäla ert barn under kursens gång. Är ni dock sent intagna på reservplats och ännu inte hunnit betala fakturan bör ni frånvaroanmäla ert barn till första kurstillfället. Detta görs via epost till kundtjänst (info@besporty.se).

Svar: Har du tecknat Be Sportys avbeställningsskydd innan kursstarten kan ni få kursavgiften tillbaka. Du måste då kunna uppvisa ett läkarintyg som styrker att eleven inte har möjlighet att delta under tre kurstillfällen eller mer i rad.

Svar: Vi har ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta gör att det tyvärr inte är möjligt att byta mellan olika grupper vid frånvaro.

Svar: Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta innebär att gruppbyte genomförs i mån av plats. Önskas ett gruppbyte till en fullbokad kurs har ni kvar er ordinarie plats i er tidigare klass tills dess att en plats blir ledig i den önskade klassen. Vi meddelar er via epost så snart ni får en ordinarie plats i klassen ni vill byta till. Ansökan om gruppbyte ska alltid ske via formuläret för gruppbyte på hemsidan

Svar: Din anmälan är bindande men kan i vissa fall avbokas enligt reglerna för ångerrätt och vår Kvalitetsgaranti. Ångerrätt gäller fram till 14 dagar efter kursens bokningsdatum. För avbokning inom vår kvalitetsgaranti är villkoret att avbokningen sker inom 24 timmar efter första officiella kurstillfället på terminen. Avbokning ska alltid ske via avbokningsformuläret på hemsidan där du även hittar utförligare information om avbokningsvillkoren.

Svar: Vi avslutar varje termin med att bjuda in till Bliss party i dansssalen! Det blir diplomutdelning, eleverna får visa upp vilka danstekniker de har lärt sig under terminen och självklart framför de också sin Bliss Dance-koreografi.

Svar: Om vi avslutar vårterminen med en show på en större arena/lokal tillkommer en biljettavgift per besökare som är 250 kr för vuxna och 100 kr för barn (gratis för eleven). Biljetter köps på vår webbshop (ingen försäljning på plats)

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå