Dansskola för barn och ungdomar mellan 7-12 år

Om Bliss Vårshow

 

På våren avslutar vi terminen med stor dansavslutning för eleverna på de flesta av våra danscenter. Blissarna får framträda på en riktig scen med professionellt ljud, ljus och inramning. Det blir en upplevelse som lever kvar länge för både dansare och deras familjer. Våra shower har blivit en höjdpunkt som både danslärare och elever längtar till.

Föreställningarna hålls ofta i större lokal/arena. Att delta på showen är självklart gratis för alla våra elever, men för att kunna anordna detta event och ge en bra föreställning tar vi en biljettavgift för besökare till showen. Avgiften är 250 kr för vuxna och 100 kr för barn. Biljetter till showen köper du i vår webbshop.

 

Theoz gästartist på Bliss Dreamshow 2022

Äntligen var Bliss vårshow tillbaka! Bliss elever från hela landet samlades i Göteborg, Malmö och Solna för att visa upp vad de lärt sig under terminen. Gästartist var TikTok-stjärnan och Mellofinalisten Theoz. 

 

Samir & Viktor gästade vårshowen 2019! 

Showerna 2019 presenterade vi stolt Samir & Viktor som gästartister vid Funkykidz och Bliss vårshower. Samir & Viktor gästade vårshowerna i Stockholm, Kungsbacka, Göteborg och Lund. 

 

Wiktoria och Sigrid artister på vårshowen 2018!

2018 gästades vi av Wiktoria och Sigrid Bernson vid Funkykidz och Bliss vårshower 2018. Wiktoria uppträdde på showerna i Stockholm och Lund. Sigrid Bernson gästade oss på showerna i Kungsbacka och Göteborg. 

 

Dolly Style gästade vårshowen 2017!

Efter att ha fått in önskemål om gästartister till 2017 års show föll valet på Dolly Style som uppträdde på våra shower i Stockholm, Göteborg, Lund och Kungsbacka.Tjejerna skickade en videohälsning till alla dansare som ni kan se här: 

 

Gästartister

Vi har haft glädjen att ha några av Sveriges störta artister som gäster på våra shower. Efter att de deltagit har de alla vittnat om den energi och dansglädje som fanns i lokalen och hur de uppskattat att vara en del av BlissDance.

Vi strävar efter att fortsätta bjuda in artister till showerna som är bra förebilder för eleverna. Observera att det är inte till alla shower som vi har gästartister. 

Se klipp när The Fooo gästar oss

 

Se klipp när David Lindgren gästade oss

 

Se klipp när Danny Saucedo gästade oss

 

Se klipp när Eric Saade gästar oss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå