Dansskolan för dig 8-14 år

Show

På våren avslutar vi terminen med stor dansavslutning för eleverna på de flesta av våra danscenter. Blissarna får framträda på en riktig scen med professionellt ljud, ljus och inramning. Det blir en upplevelse som lever kvar länge för både dansare och deras familjer. Våra shower har blivit en höjdpunkt som både danslärare och elever längtar till.

Föreställningarna hålls ofta i större lokal/arena. Att delta på showen är självklart gratis för alla våra elever, men för att kunna anordna detta event och ge en bra föreställning tar vi en biljettavgift som varierar mellan 100-220 kr för besökare till showen. Biljetter till showen köper du i vår webbshop.

 

Wiktoria och Sigrid artister vid vårens shower!

Vi är stolta att presentera Wiktoria och Sigrid Bernson som gästartister vid Funkykidz och Bliss vårshower 2018. Wiktoria kommer att uppträda på showerna i Stockholm och Lund. Sigrid Bernson gästar oss på showerna i Kungsbacka och Göteborg. 


 

Dolly Style till vårshowen 2017

Efter att ha fått in önskemål om gästartister till vårterminens show är vi nu glada att meddela att Dolly Style kommer att uppträda på våra shower i Stockholm, Göteborg, Lund och Kungsbacka.Tjejerna har skickat ett meddelande till alla dansare som ni kan se här.

 

Gästartister

Vi har haft glädjen att ha några av Sveriges störta artister som gäster på våra shower. Efter att de deltagit har de alla vittnat om den energi och dansglädje som fanns i lokalen och hur de uppskattat att vara en del av BlissDance.

Vi strävar efter att fortsätta bjuda in artister till showerna som är bra förebilder för eleverna. Observera att det är inte till alla shower som vi har gästartister. 

Se klipp när The Fooo gästar oss

 

Se klipp när David Lindgren gästade oss

 

Se klipp när Danny Saucedo gästade oss

 

Se klipp när Eric Saade gästar oss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå