Bliss Tullinge

Plats:

Ebba Dansklubb
Ingång på kortsidan av huset (mitt emot förskolan). Lilla danssalen. Kanslivägen 12, 146 37 Tullinge
Karta

Startvecka:

36

Lovdagar:

Höstlov v.44. Extra uppehåll v.45. Sista tillfället v.47. Med reservation för ändringar.

Kom ihåg:

På grund av en dubbelbokning med ett stort event på Ebba Dansklubb behöver vi tyvärr lägga in ett uppehåll v.45, lördag 11 november. Vi kommer därmed att förlänga terminen och ha avslutningen v.47, lördag 25 november istället.

Ebba Dansklubb
Ingång på kortsidan av huset (mitt emot förskolan)
Lilla danssalen
Kanslivägen 12
146 37 Tullinge
Start v.36
Höstlov v.44
Extra uppehåll v.45
Sista tillfället v.47
Bliss STREET 8-11 år, Lördag 13.10-14.00
Bliss DISCO 8-11 år, Lördag 14.05-14.55

Vi beklagar verkligen omständigheterna och vi hoppas att du har möjlighet att delta.

Vid frågor, kontakta gärna Kundtjänst på tel. 0771-444 100

Varmt välkommen!


Pris:

1450 kr per termin

Kurser i Tullinge

Bliss DISCO 8-11 år, Lördag 14.05-14.55 Instruktör: Alice Nordin

Bliss STREET 8-11 år, Lördag 13.10-14.00 Instruktör: Alice Nordin


Tipsa en kompis om en kurs
Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns två olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street och Bliss Disco.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 200 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och diplomutdelning. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus,ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 120-200 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersrekommendation

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Alice Nordin
Alice Nordin
Jag är en positiv tjej som är full av energi och älskar att dela med mig av glädje till andra, speciellt genom dans.
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå