Bliss Skärholmen

Plats:

Skärholmens sim- och idrottshall
Motionsrummet, Bodholmsgången 10, 127 48 Skärholmen
Karta

Startvecka:

36

Lovdagar:

Extra uppehåll v.39. Höstlov v.44. Sista tillfället v.47. Med reservation för ändringar.

Kom ihåg:

Hej alla Bliss i Skärholmen,

På grund av förseningar i renoveringsarbetet utav Ungdomens Hus/Fryshuset och att de därmed bl.a ännu inte fått godkänt gällande brandsäkerheten har vi valt att inte flytta in vår verksamhet där tillsvidare. Vi kommer sätta säkerheten först och istället flytta till Skärholmens simhall. Denna information har kommit till oss väldigt sent och vi beklagar verkligen omständigheterna. Vi kommer därmed tyvärr behöva ändra tiderna något, se nedan.

Ny lokal:
Skärholmens sim- och idrottshall
Motionsrummet
Bodholmsgången 10
127 48 Skärholmen

Vägbeskrivning: Från Skärholmens tunnelbana går du rakt över torget mot gallerian. Sväng höger och gå rakt fram längst med Stadsteatern. Skärholmens simhall ligger rakt fram på höger sida. Motionsrummet finns rakt fram förbi receptionen och första till höger. I den korridoren ligger motionsrummet på vänster sida. Där finns även omklädningsrum.

Oförändrade terminsveckor:
Start v.36
Extra uppehåll v.39
Höstlov v.44
Sista tillfälle v.47

Förändrade klasstider:
NY TID Bliss STREET 8-11 år, Lördag 14.45-15.35
NY TID Bliss Disco 8-11 år, Lördag 15.50-16.40

Vi beklagar verkligen denna förändring och hoppas innerligt att den inte kommer att innebära några problem för er.
Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@besporty.se om ni har några frågor eller funderingar.

Varmt välkommen till vår nya lokal!

Pris:

1450 kr per termin

Kurser i Skärholmen

Bliss STREET 8-11 år, Lördag 14.45-15.35 Instruktör: Fanny Nyberg

Bliss DISCO 8-11 år, Lördag 15.50-16.40 Instruktör: Fanny Nyberg


Tipsa en kompis om en kurs
Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns två olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street och Bliss Disco.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 200 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och diplomutdelning. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus,ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 120-200 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersrekommendation

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Fanny   Nyberg
Fanny Nyberg
Jag heter Fanny och dans är det absolut bästa jag vet. Jag tycker att det viktigaste i dansen är dansglädje och självförtroende, vilket jag verkligen vill se till att ge mina elever.
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå