Dansskola för barn och ungdomar mellan 8-14 år

Bliss Limhamn

Plats:

Folkets Hus
Solsalen, Linnégatan 61
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Limhamn

Bliss STREET 8-11 år, Söndag 12.45-13.35 Danslärare: Amanda Sörensson
Bliss DISCO 8-11 år, Söndag 13.45-14.35 Danslärare: Amanda Sörensson
Bliss TikTok 8-11 år, Söndag 16.30-17.20 (Fullbokad) Danslärare: Filippa Räftegård
Bliss STREET 11-14 år, Söndag 11.35-12.35 Danslärare: Merita Seremeti
Anmäl dig här

Startvecka:

Höstterminen 2020 start: V. 40

Lovdagar:

Uppehåll för höstlov: V. 44
Sista tillfället: V. 50

OBS! Ersättningstillfälle v.44 för Bliss TikTok 8-11 år, Söndag 16.30-17.20

Pris:

1485 kr per termin

Aktuellt

Kursinformation för er som deltar på vårens kurstillfällen som senarelagts på grund av Covid-19 (gäller ej nybokningar för höstterminen 2020):

Bliss STREET 8-11 år, Söndag 12.45-13.35
Bliss DISCO 8-11 år, Söndag 13.45-14.35
Bliss STREET 11-14 år, Söndag 11.35-12.35
V. 34-39

Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns fyra olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street, Bliss Disco, Bliss Cheer och Bliss TikTok.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 300 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

-I Bliss TikTok får eleverna lära sig den heta TikTok-stilen och danslektionen är på 50 minuter. Bland annat lär vi ut de danser som trendar just de veckor vi har lektioner.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och eleven får antingen ett diplom eller en medalj. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2021 öppnar i december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Amanda Sörensson
Amanda Sörensson
Hej på er! Jag heter Amanda och jag är jättetaggad på att dansa med just dig. Det kommer bjudas på mycket härlig energi och såklart dans. Hoppas vi ses!
Merita Seremeti
Merita Seremeti
Dans har varit och är en stor del av mitt liv. Jag har alltid kunnat uttrycka mina känslor genom dansen. Jag tycker det är viktigt att skapa en trygghet, dansglädje och en gemenskap, vill du vara en del av min dansfamilj? Kom och dansa med mig varje vecka!
Filippa Räftegård
Filippa Räftegård
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå