Dansskola för barn och ungdomar mellan 8-14 år

Dansskolan Bliss Kungsbacka, City

Plats:

City, KBA Danscenter
Västergatan 27
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Kungsbacka

Bliss STREET 8-11 år, Måndag 17.20-18.10 Instruktör: Josefine Engstrand
Bliss STREET 8-11 år, Tisdag 17.00-17.50 Instruktör: Tilda Komsell
Bliss STREET 8-11 år, Lördag 12.10-13.00 Instruktör: Amanda Öhberg
Bliss STREET 8-11 år (Killgrupp), Söndag 15.40-16.30 Instruktör: Julianicole Sahlén
Bliss DISCO 8-11 år, Tisdag 18.00-18.50 Instruktör: Tilda Komsell
Bliss DISCO 8-11 år, Onsdag 19.10-20.00 Instruktör: Heidi Huszár Lingenhult
Bliss DISCO 8-11 år, Söndag 14.40-15.30 Instruktör: Teresa Linnarsson
Bliss CHEER 8-11 år, Söndag 13.30-14.30 (Fullbokad) Instruktör: Teresa Linnarsson
Bliss STREET 11-14 år, Tisdag 19.00-20.00 (Fullbokad) Instruktör: Tilda Komsell
Bliss STREET 11-14 år, Lördag 13.10-14.10 Instruktör: Amanda Öhberg
Bliss STREET 11-14 år, Söndag 16.40-17.40 Instruktör: Julianicole Sahlén
Bliss DISCO 11-14 år, Måndag 18.20-19.10 Instruktör: Johanna Helm
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

HT 2019: Uppehåll för lov vecka 44. Sista tillfället är vecka 46.

Pris:

1445 kr per termin


Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns tre olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street, Bliss Disco och Bliss Cheer.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 300 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och diplomutdelning. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2019 är Samir & Viktor gästartister på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Boka kurs
Härmed anmäler jag mitt barn
   Hämta din rabatt
Kryssa för vilken kurs du vill gå *
Hur fick ni info om Bliss-kursen? *Ev. kompiskampanj


Köp till träningskläder

Bliss Streetlinne

149 kr/st

Pris med namntryck: 248 kr/st
Storlek
+99 kr
Antal:

Bliss Longsleeve Vit

219 kr/st

Pris med namntryck: 318 kr/st
Storlek
+99 kr
Antal:

Bliss Hoodie

349 kr/st

Pris med namntryck: 448 kr/st
Storlek
+99 kr
Antal:

Bliss Funktions t-shirt

149 kr/st

Pris med namntryck: 248 kr/st
Storlek
+99 kr
Antal:

Bliss T-shirt

149 kr/st

Pris med namntryck: 248 kr/st
Storlek
+99 kr
Antal:

Antal:

Fler produkter i webbshopen! Fri frakt vid beställning av extra produkter för över 300 kr.
Tillval

Betalning *


Köpvillkor och sekretesspolicy *Notera att alla fält markerade med (*) är obligatoriska,
samt att kortbetalning inte är ett tillgängligt betalsätt för fullbokade kurser.

Betalning

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning. Vid faktura tillkommer expeditionsavgift på 50 kr. Vid köp av produkt eller avbeställningsskydd och närmare kursstart är det endast möjligt att betala med kort. Väljer du kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner PayEx. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Läs mer om PayEx.


PayEx

Kurspris: 1445 kr
(inkl. moms)

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 5 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 250 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Vid fullbokad kurs är ni välkomna att göra en reservbokning i formuläret. Vi hör av oss via e-post när en kursplats kan erbjudas. Ni förbinder er inte vid en reservbokning.

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Johanna Helm
Johanna Helm
Jag är en mycket sprallig tjej. Dans är något jag brinner för och älskar vilket jag hoppas syns. Ser jättemycket fram emot att träffa er alla. Kram
Julianicole Sahlén
Julianicole Sahlén
Hej Sveriges bästa dansare! Var med mig och släpp loss i dans så kommer vi ha megakul! Vi ses!
Josefine Engstrand
Josefine Engstrand
Att få dansa och ha kul tillsammans med er kommer att bli veckans höjdpunkt. Vi ses i danssalen!
Heidi Huszár Lingenhult
Heidi Huszár Lingenhult
Jag är en dansglad, kramtokig tjej som längtar efter att få dansa loss med dig på discogolvet! I danssalen kommer vi att ha massor av kul samtidigt som vi utvecklas tillsammans.
Tilda  Komsell
Tilda Komsell
Jag är en tjej som brinner för dansen mer än något annat! Vill du också dansa och ha kul med massor av vänner? Häng med mig in i danssalen så gör vi det tillsammans! Jag hoppas vi ses snart! Kram
Teresa Linnarsson
Teresa Linnarsson
Jag brinner för rörelse som är kul, och vad är då bättre än dans tillsammans med världens bästa dansare? Kom och dansa med mig du med! :)
Amanda Öhberg
Amanda Öhberg
Hej alla grymma dancers! Jag är en positiv tjej som brinner för dans lika mycket som ni gör! Därför hoppas jag och längtar tills vi ses i danssalen! Det kommer bli riktigt kul!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå