Dansskola för barn och ungdomar mellan 7-12 år

Bliss Jönköping

Bliss Jönköping

Plats:

Kulturhuset
Svavelsticksgränd 7
55315 Jönköping
Studion på Kulturhuset i Jönköping,
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Jönköping

Bliss 7-9 år, Lördag 13.00-13.50 Danslärare: Linn
Anmäl dig här

Startvecka:

Vårterminen 2023 start v. 6

Lovdagar:

Uppehåll för sportlov v. 7
Uppehåll för påsklov v. 14
Sista tillfället v. 17

Med reservation för ändringar

Pris:

1350 kr per termin


Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 7-12 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste danslärarna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. I Bliss-Appen får du tillgång till dina koreografier, tekniktips och mycket annat.

In English


Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 7-9 år är lektionen 50 min och 10-12 år 60 min. Basen i en Bliss-lektion är streetdance där vi väver in andra stilar som showdans och självklart får du även lära dig de trendigaste stegen. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste danslärarna som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

Tillgång till Bliss-Appen

Alla elever får exklusiv tillgång till Bliss-Appen. På video kan du gå igenom de olika stegen som dansläraren visat dig på lektionen. Appen är fulladdad med koreografier, tekniktips, livesändningar och tävlingar. Vi är enda dansskolan att kunna erbjuda detta.

Sprakande vårshow

Varje vårtermin har vi en sprakande show på riktig scen där eleverna får visa vad de lärt sig. Showen arrangeras i Stockholm, Göteborg, Kungsbacka och Lund. Eleverna deltar utan kostnad och för besökare tillkommer biljettavgift (100 kr/barn och 250 kr/vuxen).

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

7-9 år: Eleven måste ha fyllt 7 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
10-12 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2023 öppnar i december.
Vill du att vi meddelar dig när bokningen öppnar? Gör en intresseanmälan här!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå