Dansskolan för dig 8-14 år

Barndans Bliss Hammarby Sjöstad

Plats:

Fryshuset
Mårtensdalsgatan 2-8, Danssal 1, 120 06 Hammarby Sjöstad
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Hammarby Sjöstad

Bliss CHEER 8-11 år, Lördag 12.00-13.00 Instruktör: Zabina Eklund
Bliss STREET 8-11 år, Söndag 13.00-13.50 Instruktör: Vera Kvist
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

Höstlov v.44
Sista tillfället v.46 (extra tillfälle för Bliss CHEER v.47)
Med reservation för ändringar

Kom ihåg:

Hej alla elever & föräldrar på Bliss CHEER 8-11 år, Lördagar kl 12.00-13.00 i Hammarby Sjöstad!

Vi beklagar att din lektion blev inställd lördag 22 september på grund av sjukdom. På grund av det inträffade vill vi erbjuda ett extra tillfälle v. 47, lördagen 24 november. Avslutningen i salen kommer därmed att ligga under v.47 för denna klass.

Extratillfälle:
Fryshuset
Danssal 1
Mårtensdalsgatan 2-8
120 06 Hammarby Sjöstad
Bliss CHEER 8-11 år, Lördag 24 november kl 12.00-13.00


Vi hoppas att du har möjlighet att delta!

Vid frågor, kontakta Be Sporty utbildnings kundtjänst på tel. 0771-444 100


Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar,

Be Sporty Utbildning AB
Tel 0771-444 100
info@besporty.se

Pris:

1495 kr per termin

Aktuellt

För att hitta till danssalen:
Ifrån entrén går du till vänster och ner för trapporna en våning, gå sedan igenom en blå dörr. Fortsätt fram genom korridoren och sväng sedan till höger och gå igenom en grå dörr som det står B på. Fortsätt genom korridoren (genom en till dörr), längst ner i korridoren till vänster ligger danssal 1 (vit dörr).

Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns två olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street och Bliss Disco.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 200 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och diplomutdelning. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus,ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2019 öppnar i början på december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Vera Kvist
Vera Kvist
Hej! Jag heter Vera och det är jag som ska dansa med er i 10 söndagar framåt! Jag tycker det ska bli superkul att få träffa er alla och jag ser fram emot att lära känna var och en av er!
Zabina Eklund
Zabina Eklund
Hej kompisar! Jag är en glad tjej som älskar att dansa och har dansat hela mitt liv! Nu vill jag dela med mig av min dansglädje till just DIG! Hoppas vi ses kram!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå