Bliss Hägersten

Plats:

Hägerstensåsens medborgarhus
Sparbanksvägen 31 (entré mitt emot Ica), 129 32 Hägersten
Karta

Startvecka:

6

Lovdagar:

Sportlov v.9
Extra uppehåll v.10
Påsklov v.13
Sista tillfället v.18

Med reservation för ändringar.

Pris:

1495 kr per termin

Kurser i Hägersten

Bliss DISCO 8-11 år, Torsdag 17.10-18.00 Instruktör: Caroline Maghi

Bliss STREET 8-11 år, Lördag 13.00-13.50 Instruktör: Elsa Tenow
Bliss CHEER 8-11 år, Söndag 12.55-13.55 Instruktör: Elin Dubois
Bliss STREET 11-14 år, Lördag 14.00-15.00 Instruktör: Elsa Tenow


Tipsa en kompis om en kurs
Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 8-14 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet.

Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 8-11 år är lektionen 50 min och 11-14 år samt Bliss Cheer är 60 min. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Det finns två olika Bliss-program som du kan gå, Bliss Street och Bliss Disco.

-Bliss Street är för dig som vill dansa streetdance med inslag av hip hop och funk. Koreografierna är riktigt coola och vi dansar till musik av t ex Chris Brown och Rihanna.

-Bliss Disco är för dig som vill ha fart och fläkt på danslektionen. Dansstilen är modern Disco och musiken hämtar vi från det senaste på poplistorna.

-I Bliss Cheer hämtar vi inspiration från cheerleading med inriktning mot dans. I denna fartfyllda klass använder vi pompoms och i lektionen finns också inslag av gymnastik och formationer. En materialavgift på 200 kr tillkommer vid kursbokningen, fakturan sänds till hemadressen tillsammans med pompom-paketet.

Koreografi på nätet

Alla Bliss-elever får tillgång till koreografi på www.blissdance.se. På så sätt kan du träna hemma och med kompisar även mellan lektionerna.

Showen

På hösten avslutar vi terminen med Bliss Party i danssalen. Det är en avslutning med dans och diplomutdelning. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.
På våren har vi en sprakande show där våra elever får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus,ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället. Tid och plats meddelas i början av vårterminen.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

8-11 år: Eleven måste ha fyllt 8 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
11-14 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Boka kurs

Betalning

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning. Vid faktura tillkommer expeditionsavgift på 50 kr. Vid köp av produkt och närmare kursstart är det endast möjligt att betala med kort. Väljer du kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner PayEx. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Läs mer om PayEx.


PayEx

Kurspris: 1495 kr
(inkl. moms)

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 5 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 200 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Vid fullbokad kurs är ni välkomna att göra en reservbokning i formuläret. Vi hör av oss via e-post när en kursplats kan erbjudas. Ni förbinder er inte vid en reservbokning.

Bliss Streetlinne Namntryck
Bliss Streetlinne med namntryck Mer info

Storlek

149 kr/st
Antal:
Bliss T-top Namntryck
Svart kortärmad top med Bliss-loggan framtill och ditt eget namn på ryggen Mer info

Storlek

239 kr/st
Antal:
Fler produkter finns att beställa i vår webbshop!Härmed anmäler jag mitt barn
   Hämta din rabatt
Kryssa för vilken kurs du vill gå *
Hur fick ni info om Bliss-kursen? *


Kompiskampanj
Om du deltar i kampanjen, skriv din kompis namn här (för- och efternamn) Läs mer


Betalning *


Köpvillkor *


Notera att alla fält markerade med (*) är obligatoriska,
samt att kortbetalning inte är ett tillgängligt betalsätt för fullbokade kurser.

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Caroline Maghi
Caroline Maghi
Mitt mål med mina klasser är att inspirera och hitta dansglädje. Tillsammans skapar vi en atmosfär där vi både skrattar och svettas. Vi ses i danssalen!
Elin Dubois
Elin Dubois
Hej alla dansare, jag heter Elin och kommer att vara er danslärare denna termin. Det ska bli så kul! Vi ses snart :)
Elsa Tenow
Elsa Tenow
Hej på er! Om ni vill röra på er och ha kul så har ni kommit till rätt ställe. Vi ses snart!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå