Dansskola för barn och ungdomar mellan 7-12 år

Bliss Borås

Plats:

Svensons Hälsocenter
Skaraborgsvägen 35 D
506 30 Borås

Karta

Anmäl dig här

Kurser i Borås

Bliss 7-9 år, Söndag 13.00-13.50 Danslärare: Nora
Anmäl dig här

Startvecka:

Höstterminen 2022 startar v37

Lovdagar:

Uppehåll för höstlov v44
Sista tillfället: v47
Med reservation för ändringar

Pris:

1350 kr per termin

Aktuellt

Till våren 2022 startar vi Bliss dance i Borås, Välkomna!

Om Blisskursen

Bliss är Sveriges största dansskola för dig mellan 7-12 år. På Bliss lär du dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste danslärarna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. I Bliss-Appen får du tillgång till dina koreografier, tekniktips och mycket annat.

In English


Danskursen

En termin är på 10 gånger. För 7-9 år är lektionen 50 min och 10-12 år 60 min. Basen i en Bliss-lektion är streetdance där vi väver in andra stilar som showdans och självklart får du även lära dig de trendigaste stegen. Lektionen bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste danslärarna som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst.

Tillgång till Bliss-Appen

Alla elever får exklusiv tillgång till Bliss-Appen. På video kan du gå igenom de olika stegen som dansläraren visat dig på lektionen. Appen är fulladdad med koreografier, tekniktips, livesändningar och tävlingar. Vi är enda dansskolan att kunna erbjuda detta.

Sprakande vårshow

Varje vårtermin har vi en sprakande show på riktig scen där eleverna får visa vad de lärt sig. En gästartist uppträder. Showen arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eleverna deltar utan kostnad och för besökare tillkommer biljettavgift. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen. Alla elever får medalj (vår) eller diplom (höst).

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på blissdance.se.

Åldersindelning

7-9 år: Eleven måste ha fyllt 7 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
10-12 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.Läs mer om klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Boka kurs
Härmed anmäler jag mitt barn   Hämta din rabatt

Kryssa för vilken kurs du vill gå *
Hur fick ni info om Bliss-kursen? *


Köp till träningskläder

Bliss Streetlinne

170 kr/st

Pris med namntryck: 290 kr/st
Storlek
+120 kr
Antal:

Bliss Longsleeve Vit

290 kr/st

Pris med namntryck: 410 kr/st
Storlek
+120 kr
Antal:

Bliss Hoodie

349 kr/st

Pris med namntryck: 469 kr/st
Storlek
+120 kr
Antal:

Bliss Funktions t-shirt

170 kr/st

Pris med namntryck: 290 kr/st
Storlek
+120 kr
Antal:

Antal:

Antal:

Antal:

Bliss Dance top Svart

199 kr/st

Pris med namntryck: 319 kr/st
Storlek
+120 kr
Antal:

Fler produkter i webbshopen! Fri frakt vid beställning av extra produkter för över 300 kr.
Tillval

Betalning *


Köpvillkor och sekretesspolicy *Notera att alla fält markerade med (*) är obligatoriska,
samt att kortbetalning inte är ett tillgängligt betalsätt för fullbokade kurser.

Betalning

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning. Vid faktura tillkommer expeditionsavgift på 50 kr och förfallodatumet är 10 dagar från bokningsdatum. Vid köp av produkt eller avbeställningsskydd och närmare kursstart är det endast möjligt att betala med kort. Väljer du kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner Bambora. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Läs mer om Bambora.


PayEx

Kurspris: 1350 kr
(inkl. moms)

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 5 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 250 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Vid fullbokad kurs är ni välkomna att göra en reservbokning i formuläret. Vi hör av oss via e-post när en kursplats kan erbjudas. Ni förbinder er inte vid en reservbokning.

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå